maandag 3 oktober 2011

Oude bekenden en een nieuw familielid

Afgelopen vrijdag was het de eerste verrassingsochtend van dit seizoen. Gezellig om weer een stel handwerksters om de tafel te hebben. Helaas vergeten een foto te maken dus moeten jullie het doen met een foto van mijn voorbeeldje. Sommigen zullen het herkennen want het is al eerder gebruikt.
Zaterdagochtend ontving ik een gezellig clubje vrouwen die met een naaldenmapje naar huis gingen. Ook een oude bekende maar nog altijd leuk.
Gisteren sloten we de week af met een middagje strand. Heb ik wel eens verteld over Pimmetje: hondje van oudste kind, ietsje ouder dan Beer, net zo lief en ondeugend en drie keer zo aktief? Beer moet hem soms onder de duim houden want het is voor hem soms niet te vatten wat die Pimmetje allemaal kan! Gisteravond waren ze trouwens allebei even moe. Wat kun je veel beleven als pup zijnde.

6 opmerkingen:

By Pastries zei

Wat een leuke werkjes zeg! Het zal vast wel gezellig zijn geweest! LEUK!
Groetjes Patricia

Annelies zei

Leuke werkjes !
Wat is het genieten met dit weer.

Lida zei

Beide leuke werkjes en het was vast weer gezellig! Ik vind alle twee die pups geweldig, wat leuk als ze zo kunnen stoeien! Fijne dag
Lida

Joyce zei

Wat zullen de dames een gezellige tijd hebben gehad bij je!!
Ooooh wat zijn die puppeltjes toch GROOTS!! Je zou er zó weer eentje bijnemen.......

Johanna Zweden zei

Wat een schitterende werkjes Joke, leuk dat het een succes was.
Wat een moppie zo
Groetjes Joke

Balsemien zei

Leuk je verrassingsochtenden. Nog leuker met je hondjes naar het strand. En toppunt: daarna lekker uitschudden in de auto, oh nee da's niet leuk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...