woensdag 8 januari 2014

Leuke plannen maken

Naast alle drukte die de verhuizing met zich meebrengt zijn we ook bezig met het maken van plannen voor straks...............
Natuurlijk ging er al heel wat overleg aan vooraf en we zijn dan ook heel blij dat we nu kunnen vertellen dat Berthi Smith- Sanders op zaterdag 5 april een lezing komt geven over haar boek "Merk- en Stoplappen uit het burgerweeshuis Amsterdam".
Ik kocht het boek vorig jaar bij haar en heb daar geen moment spijt van gehad. Uiteraard brengt Berthi de boeken in april mee als ze haar lezing komt geven en is ze graag bereid om ze te signeren.
In het boek staat het patroon van een merklap gemaakt door Kaatje Eijgensteijn. Mooi!! En wat helemaal leuk is: Willeke is de lap aan het borduren en deze zal ook 5 april te bewonderen zijn.

Ik heb er ontzettend veel zin in maar eerst nog even flink aan het werk! Binnenkort zal ik een verslagje doen van de verhuisvorderingen.

O ja, vergeet ik bijna te vertellen dat je hier meer informatie kunt vinden over de lezing. Wil je een kaartje kopen dan moet je daar zijn.

De merk- en stoplapjes op de foto's in dit berichtje zijn van mezelf. Heb er nog meer en ook die kun je 5 april bewonderen.


5 opmerkingen:

Monica zei

Oh, wat leuk, ik heb het boek en geniet er nog steeds van, heb het borduurlinnen klaar liggen maar... tijd.... , hoop toch spoedig te kunnen beginnen. Kan in april niet komen, maar het zal vast ontzettend boeiend worden

marcella zei

een leuk vooruitzicht! Ik heb destijds het lapje van Kaatje ook gemaakt. Dit omdat ik ook een oude lap bezit uit het zelfde weeshuis. Berthi heeft een fotogalerijtje met de lapjes van Kaatje gemaakt op haar website. Volgens mij zijn er inmiddels drie af en aangemeld bij Berthi

Guusje, zei

Wat leuk dat er een lezing wordt gehouden en wat laat je prachtige stoplappen zien die vond ik zo mooi.

Johanna Zweden zei

Ik heb het in mijn agenda staan, ben ik in Holland dan kom ik graag!
Hoop dat je dan nog 1 plaatsje voor me hebt!
Fijne dag groetjes Joke

Jessie zei

Dit is een prachtig lapje geworden, heb je met zijden garen geborduurd?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...