donderdag 4 juli 2013

Vakantie nieuws!

Volgende week donderdag 11 juli en vrijdag 12 juli zijn de laatste dagen voor de vakantie dat we open zijn. Deze dagen hebben we iets bijzonders in petto!

Zoals de meeste van jullie misschien wel weten gaat Jookies binnenkort verhuizen. De nieuwe locatie is in Eibergen. Bij een nieuwe locatie horen ook nieuwe maten en daarom gaan wij over op de (Nederlandse) fat quarter maten van 50 x 55 cm.

ALLE (dus ook alle nieuwe stoffen!) fat quarters die we tot nu toe hebben gesneden in onze oude (Amerikaanse) maten van 45 x 55 cm gaan in de opruiming. De nieuwe stoffen zijn dan afgeprijsd van 4,50 euro voor 3,50 euro!

Fat quarters waar we geen voorraad meer op rol hebben die worden afgeprijsd van 4,50 euro voor 3,00 euro! Bovendien krijg je nog meer korting op deze fat quarters als je er 4 koopt. Dan betaal je namelijk 10 euro!
Daarnaast hebben we nog enkele laatste stukken van de rol voor een klein prijsje.

Beide dagen zijn jullie welkom van 13.30 tot 16.00 uur!

Graag tot dan!

Afhankelijk van de klus- en verhuistijd houden we jullie via de nieuwsbrief, website, weblog en facebook op de hoogte van wanneer we open gaan!

p.s. deze opruiming komt na deze dagen ook in de webwinkel.

3 opmerkingen:

marijna zei

Wat spannend Joke, een nieuwe locatie voor je winkel! Gefeliciteerd er mee.

Annelein zei

Wordt wel heel verleidelijk om even in de auto te springen en richten N**de te rijden...

Ronin zei

ohhhh wat verleidelijk maaarrrrre ik woon in Amsterdam, dus dat gaat helaas niet lukken. ik zie wel wat over is op de webwinkel.
Wel heel leuk een nieuwe winkel.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...