woensdag 4 april 2012

Taartje voor........

Allemaal reuze bedankt voor de leuke reacties. Het was moeilijk kiezen tussen alle lieve en vaak ontroerende reacties die jullie achter lieten.

Rare actie van me dus om zoiets te doen want eigenlijk zou ik jullie allemaal een pakketje gunnen.............

Tja, en na heel lang twijfelen besluit ik het pakketje aan Katrien te geven. Ik wist helemaal niet van haar "speldenkussenshowoproep" toen ik maandag mijn berichtje plaatste maar zag op allerlei blogs speldenkussentjes voorbij komen op initiatief van Katrien. Toeval wil dat ze vandaag jarig is dus is dit "taartje" voor haar.

En voor iedereen die ik nu tekort doe: maak iets leuks of iets liefs voor elkaar of jezelf want we zijn het allemaal waard toch?

5 opmerkingen:

katrien zei

OOO, Joke wat leuk.Alvast bedankt hoor.Stuur je meteen een mailtje.

Willy zei

Hej Joke, dat het speldenkussentje bij Katrien terecht komt is hartstikke leuk. Ik heb gisteren genoten van al die speldenkussentjes op de blogs. Met dit gewonnen speldenkussentje heeft ze al weer een leuk begin voor een volgende keer
Lieve groet,

Lida zei

Perfecte keuze! Haar initiatieven zijn iedere keer weer zo leuk dat velen er in willen delen, dus te gek dat dit naar haar toegaat!
Groetjes
Lida

Nardy zei

Goed idee Joke, een prima aanvulling op haar speldenkussentjes oproepje! Groet, Nardy

carine zei

Hallo, bedankt om het taartje aan Katrientje te geven, het is een perfecte keuze. Ze is een dame die echt aan ons allen denkt, telkens een ruil voorsteld, maar ook een charmant iemand die begaan is met haar medemens. Kortom iemand met een gouden hart! Ik ben voor haar heel gelukkig. You make my day sunny and bright!! Groetjes uit Brugge , Carine-Patchworkstar.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...