maandag 30 april 2012

Er was eens......................

........en dat is nog niet zo heel lang geleden, een ontzettend, lief, ondeugend hondje. Vanaf het eerste moment dat ze hem zag was zijn vrouwtje smoorverliefd op hem. ( Tot hier is dit verhaal te begrijpen toch?).
Op een heel goede dag kwam Pooh, zo werd hij genoemd, bij dat vrouwtje wonen. En wat bleek? Hij was dol op tuinieren, lapjes en oei,
ook op beren...................Het deed echter niets af aan de lol die hij samen met zijn vrouwtje had. Zij bleef gek op hem en moest eigenlijk lachen om alles wat hij deed (en dat vond niet iedereen te begrijpen)
Deze foto is gemaakt door Foto'Z
Hij groeide en groeide en hij en zijn vrouwtje genoten elke dag van elkaar!
Op een nog betere dag kreeg hij een vriendje dat bij hem kwam wonen! Bijna dreigde hij zijn liefde voor lapjes ook op dat vriendje over te brengen............Maar gelukkig  was Beer, zo heet de nieuwe vriend, veel wijzer!
Foto gemaakt door Foto'Z
Ze hebben het heel erg leuk samen en spelen, rommelen en graven naar hartelust. Hun vrouwtje heeft er geen omkijken naar.
Dus bedacht zij zich dat er ergens nog een beer uit de goede oude vernielperiode moest liggen en dat het wel eens een keer tijd werd om daar eens mee aan de slag te gaan.

Wordt vervolgd!

p.s. zoals je op het bijschrift kunt zien zijn enkele foto's gemaakt door Foto'Z

7 opmerkingen:

Gonny zei

Tja....af en toe zou je ze achter het behang willen stoppen maar onze katten en honden hebben geluk dat we geen behang hebben en houden en genieten we maar gewoon van ze :-)

Minimoek zei

O ik ben verliefd..........

Anoniem zei

Wat een prachtige honden! En fijn dat je er zo van geniet. Ik heb zelf geen hond, maar pas heel veel op de honden van anderen en dan is er wel steeds weer afscheid nemen, maar dat is de keuze die we maken.
Geniet van die lieverds. Groetjes Wilma Oud

Jeanny zei

Heel mooie honden. Heb zelf helemaal geen huisdieren. Vind het wel vaak knap hoe mens en hond elkaar kunnen begrijpen.

Lida zei

Hier is ook een beer overleden als gevolg van hondse liefde! Maar zo lief als ze nu zijn, die foto is echt gaaf! Groetjes
Lida

Elly zei

Oh wat een schatten zijn het toch, daar wil je toch de hele dag mee knuffelen.

Jasmijn zei

Och wat een heerlijk stel en wat een schitterende foto's.
Ik moet zeggen....de Katermansjes zijn niet echt vernielerig en laten mijn beren met rust. Maar och wat doet het eigelijk.....we krijgen er zoveel voor terug!
Groetjes van ons allemaal

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...