maandag 27 februari 2012

En toen waren er nog maar drie...............

Jaren geleden maakte ik mijn eerste beer, ging er voorzichtig eens mee op beurzen staan en was helemaal blij verrast dat zoveel beren een nieuw huis vonden. Het beren maken werd op een gegeven moment om verschillende redenen wat minder maar ik vind het nog steeds ontzettend leuk om te doen. Vandaag vertrekt er weer een beer naar een nieuw adres en nu zijn er nog maar een paar over...............
De kleine ondeugd op deze foto maakt ik een week of twee geleden. Het was zo fijn om weer met zo'n berenvelletje in de weer te zijn! Gelukkig liggen er nog heel wat op de plank en ga ik deze week weer ouderwets "beren".
 Lijkt het je ook leuk om eens met mohair aan de slag te gaan? Van deze haas hebben we pakketten gemaakt. In Zwolle hebben we daar heel leuke reacties op gehad en waren de pakketten van de haas in deze kleur al gauw uitverkocht.
Er zijn weer vachtjes binnen gekomen zodat we weer nieuw pakketten kunnen maken! Je kunt ze hier vinden. Je kunt ook nog kiezen voor een haasje met een vachtje dat een tintje donkerder is. Maak je keus in de webwinkel.

p.s. haas staat bij ons het hele jaar door gezellig tussen de beren. Met pasen krijgt hij een mandje met eitjes en is het een lieve paashaas.

8 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Ik blijf je beertjes toch enig vinden hoor, en dat konijn schitterend

Fijne dag groetjes Joke

Wieke van Keulen zei

Wat een prachtige beer en haas. Leuk hoor dat je ze zelf maakt. Kan ik geen workshop boeken als ik een dagje Neede ga doen?

Supergoof zei

Groetjes van Frankie, waar ik nog elke dag heel erg blij mee ben,...
:o)

Jeanny zei

Wat een snoezige beren en het konijn is ook een schat!
Groetjes.

Lida zei

Wat een schattige haas, ik heb echter nog twee pakketjes liggen om beren te maken en kom er maar niet aan toe! Maar eens als ze af zijn ga ik weer verder met mijn beren!
Groetjes
Lida

Janet zei

Wat een lieve schattige ondeugende beren, wat heerlijk dat je ze zelf kunt maken,ik kom gewoon genieten van je foto's!en dan die haas. O als ik toch een cursus tijd maken kon volgen deed ik het meteen. Er is nog zoveel moois te maken!!
groetjes janet

Joyce zei

Oooh...... op slag *flieft* op Haasje!!
:o)))

marijna zei

Leuk je beertjes. De haas vind ik ook erg leuk! Zag je wel op een afstandje op de beurs, maar het was erg druk bij jullie kraam.Daarna niet meer toe gekomen om je gedag te zeggen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...