woensdag 9 september 2020

Cursusseizoen bijna van start

De open dagen zijn weer achter de rug. Veel bezoekers hebben genoten van de prachtige werkstukken die door de cursisten zijn geëxposeerd. We hebben dan ook al heel wat aanmeldingen voor de cursussen binnen, maar er zijn nog een paar plekjes vrij! 

Let op: de data van sommige cursussen zijn aangepast, de correcte data zijn te vinden op de website. 

Weet je nog niet waar je moet beginnen? Er is nog 1 plekje vrij voor de beginnerscursus. Of liever mooie tassen voor een dagje strand, een chique avond uit of voor hondenbrokjes? Schuif dan gezellig aan bij onze tassenclub!

Alle opties open houden? Maak jouw droomquilt tijdens een van de combinatiecursussen (combinatiecursus en combinatiecursus 2).

Wil jij een keer wat nieuws proberen en je quilt zelf ontwerpen? Kies dan voor de cursus medaillonquilt! Uiteraard hebben wij wat ideeën en voorbeelden voor je. We starten 1 oktober met deze cursus.

De eerste workshop van dit seizoen is gepland op zaterdag 17 oktober. Dan komt Francis van het Singer winkeltje naar Jookies. Heb je een featherweight, doe dan gezellig mee deze dag! Heb je geen featherweight? Geen probleem, huur dan een machine voor 15 euro van Francis. 

 

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...