donderdag 15 maart 2012

Hoe gaat het met jullie "broddels"?

Er wordt wat heel wat gebroddeld her en der. Ik heb al heel wat lapjes mogen bewonderen maar vandaag kwam er een heel bijzondere voorbij. 't Was er eentje in blauw! Ik heb allerlei tintjes beige/bruin gezien maar dit was de eerste in een heel ander kleurtje. Leuk!
Weet je wat ik óók heel leuk zou vinden? Nog meer broddels van jullie allemaal te zien! Kom eens langs of, als je te ver weg woont, stuur een foto........
'k Ben zo benieuwd hoe het jullie allemaal gaat!

Voor wie hier nog maar net komt en geen idee heeft waar dit over gaat: kijk even op mijn site, laat je verleiden, pak je breinaalden en doe gezellig mee (ook leuk tijdens een avondje voetbal toch?).

Alle borduursters die met het gratis patroon een jaartje bloemen meedoen moeten nog hééél even geduld hebben, dat patroontje verschijnt ook een dezer dagen.

p.s. Het garen dat ik voor mijn broddellap gebruik is cotton eight .

7 opmerkingen:

foekie's fashion zei

Ik heb ze gisteren afgedrukt en ga er binnenkort mee breien. Ik brei met Durable 12, dus ik moet het even omzetten. Leuk hoor. Groetjes van Joke

Lenie zei

Ik brei mijn broddellap met wol van de Action. Creme kleur. Vind het heel leuk om te doen. Wacht al weer met spanning op het volgende patroon. Ik zal je van de week een foto per mail sturen Joke. En ik zal van de week ook een foto op mijn blog plaatsen.
Groetjes Lenie

www.lverveer.blogspot.com

Jeanny zei

Een dezer dagen zal ik op mijn blog een foto plaatsen van mijn broddellap!
Groetjes.

sylvia zei

hallo Joke, ik heb er vorige week over geblogd en inmiddels heb ik het laatste patroontje een paar dagen geleden zitten breien!! Met heel veel plezier en in de kleur ...uh...poepjesbruin volgens mijn kleinzoon!
Ik stuur je binnenkort een foto!!
Vooral doorgaan, ik vind het erg leuk om te doen!
groetjes, Sylvia

petra zei

Hai Joke,

Ik loop volgens mij nu twee patroontjes achter.
Op mijn blog heb ik een paar foto's staan en ik brei het in een creme kleur.
Van het weekend zal ik de pennen weer eens oppakken en verder gaan.

Fijn weekend, Petra

marcella zei

oh, ik ben er zo druk mee bezig dat ik helemaal vergeet om er iets over te schrijven en vooral om er iets van te laten zien. Ik brei met heel oud linnen en ik vind het zelf erg mooi worden. Ik kreeg deze week ook een stapel oude Anna's met veel breisteekjes, misschien vind ik daar ook nog iets aardigs tussen.

Opoe gea zei

Ik heb vandaag mijn broddellap afgebreid met oud rose katoen
Ik laat mijn werk op mijn blog zien
Het gaat niet altijd helemaal goed maar het is wel heel leuk om te doen
Kan niet wachten op het volgende patroon
Dank je wel voor dit leuke breiwerk
Groetjes Gea

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...