vrijdag 9 september 2011

Nieuw(s)!!


Dit wordt uitproberen, rommelen en wijzigen want ik heb een nieuw weblog aangemaakt. Misschien tijdelijk, misschien ook niet maar er is teveel te vertellen om nog langer te wachten.........
Mijn eerste nieuwtje is te zien op de foto. Er ging een heel verhaal aan vooraf voor we besloten deze gezelligerd in huis te nemen. Pooh en wij zijn er ontzettend blij mee!!! Hij is lief, ondeugend, knuffelig, grappig enz. en luistert al heel goed naar zijn naam! Maar zoals we meteen wisten dat Pooh Pooh zou heten wisten we het deze nog niet zo heel zeker. Uiteindelijk is het geworden wat het is en mogen jullie er naar raden. Ook deze keer is er iets leuks te winnen. Wil je kans maken, laat dan je reactie op dit berichtje hier achter. Ik weet dat ik nog niet voor iedereen makkelijk te vinden ben dus ik zal jullie ruim de tijd geven...

31 opmerkingen:

marcella zei

welkom in blogspotland ;)
Als overbrugging is het in ieder geval iets al vind ik blogger wel heel gebruikersvriendelijk.

groetjes, Marcella
ook op blogspot te vinden
http://nuttigenfraai.blogspot.nl

Klaske zei

Blogger went gauw hoor, ik vind het prima werken.
Wat een schatje, ik dacht direkt aan Winnie.
Ben benieuwd hoe je hem genoemd hebt.Fijn weekend

GRANNY'S HOUSE zei

Het duurt ook wel erg lang, bij blogger zit je goed, handig en makkelijk in gebruik.
Wat een lieverd hebben jullie erbij, ik zou er zo snel geen naam voor weten, het enige wat bij hem/haar past is Lappie ;-)

Groetjes
Ines

erna zei

hallo
ik denk dat hij tijgertje heet

groetjes erna

Lida zei

Hoi Joke,
Fijn dat jij er ook weer bent, zal je gelijk koppelen, dat is zo lekker handig met blogspot! Ik vind dat je echt een beauty hebt gevonden en daarom denk ik dat ik haar Beauty zou noemen, zo mooi die roomkleurige vacht! Ik hoop dat jullie en Pooh lang van haar mogen genieten! Groetjes
Lida

marieta zei

Shock! gewonnen :)

nicolette zei

Wat leuk die lichte pluizebol en zo gezellig nog een viervoeter erbij!
Goed dat je een nieuw blog bent begonnen. Het went hier denk ik heel snel!
Het raden laat ik dit keer maar aan anderen over...

Gerry zei

Ha Joke,
Er wordt gezegd dat een hond een naam zou moeten hebben met een R erin omdat je die naam dan heel nadrukkelijk kunt uitspreken.
Misschien is Roe dan een idee, naar kangeroe Roe.
Groetje,
Ger

Else zei

Hey Joke leuk dat je er weer bent, wat duurt dat toch lang migreren vlgs mij zijn ze op vakantie (wandelvakantie naar Timboektoe, lol) Namen geen idee, ik ga voor Takkie als er ooit een komt heet ie zo (hihihi) Fijne dag, knuffel Else

theda zei

Ja, Joke ik vind het ook berelang duren en denk er ook over na om ergens anders een nieuw blog te beginnen maar ik heb nu geen tijd daarvoor ( de Fair morgen bij Weldam)
Nu een naam, ik vind de suggestie van Winnie erg leuk!

Opoe gea zei

Hoi Joke wat een leuke hond, de naam... ik zou het niet weten dus ik zeg maar Winnie past mooi bij Pooh
En blogger went snel, sneller dan Wordpress vind ik
Groetjes Gea

Willy zei

Hoi Joke, leuk dat je hier bent en de nieuwe aanwinst van jullie gezin hier voorstelt, nog wel zonder naam dan en dat vind ik niet makkelijk om te raden. Als stoere man Pooh heet, is de naam van lief ventje misschien Pebbles. Knuffel voor ze. Ik heb inmiddels een huis, maar nog geen sleutel.
Fijn weekend, groetjes

Anoniem zei

Hoi Joke
Je kent me verder niet maar ik ben wel een van je vele volgers en vind het leuk om je blog te lezen. Leuk zo'n puppy. Ik heb er ook een hoewel deze alweer bijna 1 jaar is.
Ik houd het op een ijsbeertje en denk dan aan Knut of Lars
Groeten Jenny

Anoniem zei

Leuk dat je weer een blog hebt Joke. IK ga het nog een keertje proberen om een reactie te plaatsen het lukt steeds niet.
Is het soms Beer dat past namelijk erg goed bij Pooh.
Groetjes,
Rietje

Anoniem zei

dag Joke,
Goed weer van je te lezen. Echt fijn dat je een ander blog bent gestart. Ik mis alle webloggers enorm. En ik bewonder je dat je nog een pup in huis er bij durft te nemen. Wij hebben sinds eind mei een Labradoodle pup, ons eigen bolletje wol, en het is ontzettend gezellig maar ook een handenbindertje en gek op mijn stofjes en vooral de naalden. -); -); En de naam? Zo'n lief klein geel wandelend pluisje kan alleen maar Winnie heten. Succes met het ontdekken van blogspot. Komt vast goed.Groeten, Anja

Annelein zei

Wat leuk dat je weer in de lucht bent Joke. Ik mis al die webloggers best wel.

Heb je leuke open dagen gehad? Jammer genoeg had ik geen tijd om langs te komen.

Wat een knuffel is jullie pup. Geen idee hoe hij heet. Misschien Beer?

Fijn weekend....

Groetjes, Willeke

Ellen zei

Hoi Joke, kheb je gevonden gelukkig en wat een enige foto. Het is vast niet goed maar de naam Lana schoot me gelijk te binnen maar ik denk dat de naam meer Disneyachtig zal zijn ;-)

Groetjes Ellen

wilma zei

Hallo Joke,

Je nieuwe weblog ziet er goed uit!
En de nieuwe pup ook,

Ik ga voor de naam Balou,
veel succes en groetjes
Wilma

Dini zei

Hallo Joke,
Wat een schat, zelf hebben we ook een gehad die noemden we Amber, maar ja dit is een jongen en ik denk dat hij Beer heet.
Groetjes, Dini.

Anita - Vlijtige Handjes zei

Hoi Joke,

Fijn dat je er weer bent. het raden laat ik aan andere...
groetjes Anita

Johanna Zweden zei

Hoi Joke welkom bij bloggers, zoals vele van ons, ben je ons gevolgd.
Het wijst de weg vanzelf, het is even zoeken af en toe, maar het zal ons lukken.
Wat een lieverd, en helaas ben ik niet zo goed in het raden, dus voor mij blijft het dus Poe, van winny!!!

Groetjes Joke en ik ben nu dus ook op bloggers-

marleen zei

dag Joke, verstandig, nu kunnen we weer meegenieten van je verhalen. Ik zal het ook op mijn blog melden dat je opnieuw gestart bent. Fijn weekend, Marleen

Balsemien zei

Hoi Joke, in eerste instantie dacht ik aan Winnie, maar omdat het geen meisje is wordt het dan maar Wimmie!
Ik heb al een blog gereserveerd en ga er vanavond mee aan het prutsen: www.balsemien.blogspot.com

conny's quilts zei

Tja origineel ben ik niet meer,maar ik vind de nieuwe pup een echte "Beer" ..ik geef je gelijk dat je een nieuw blog hebt gemaakt, al die web bloggers zullen ook wel vreselijk balen dat het allemaal zo lang duurt. Jij bent in elk geval terug in blogland!

Marijna zei

Ha Joke, leuk dat je een nieuw blog aangemaakt hebt. ik twijfel nog steeds of ik dat zal doen. maaarre... wat een lief "Beertje" hebben jullie er bij! Dit kwam direct bij me op toen ik jullie nieuwe aanwinst zag. Mag ik hem/haar komen aaien? Ben binnenkort bij je in de buurt.

Anoniem zei

Hallo Joke, Wat een schatje! Wij hebben bedacht dat deze lieverd misschien wel Teddy (Anja) of Buttons (Janine) zou kunnen heten?
We zijn benieuwd. Anja

Anoniem zei

Hallo Joke en Zwenneke .Bij ons kwam vorig jaar een hond aan lopen ook een rekel een mooie blonde Labrador Wij noemde hem Bonzo maar hij heeft de naam Sepp gekegen hoorde van zijn baasje.Misschien heet jullie ventje Sepp ??

Guusje, zei

Wat een lieffie hebben jullie erbij en ja ondeugend hoort er natuurlijk bij. De naam ik zou zeggen Bommel dat vind ik een erg leuke naam. En natuurlijk ook welkom bij blogspot.

Liesbeth Wessels zei

Wat een schattige pup. Heerlijk 2 honden die heerlijk samen kunnen ravotten. Maar welke naam geef je nu aan zoiets wits, een bolletje wol. en het moet ook nog klinken bij Pooh maar wel te onderscheiden zijn. Ze moeten horen wie je roept
Snow zit te veel in dezelfde klankserie .
Ior daar ga ik voor. Veel succes met deze rakker. groeten van liesbeth

ineke zei

Weer leuk om van je te horen, ja het duurt wel erg lang. misschien doet dit voorbeeld volgen. Ik dacht gelijk aan de naam beer toen ik je nieuwehuisgenoot zag veel plezier ermee. groetjes ineke

Anoniem zei

ha Joke fijn dat je er weer bent .
ik dacht gelijk aan
Boris toen ik je hond zag, wat een mooie hond.
geniet samen van deze mooie dag .
groet Ineke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...